Opritverwarming

Laat uw opritverwarming uitvoeren door Heating Group International. Wij zijn ontstaan dankzij de ondernemende leiding van Ton Ippel. In enkele jaren voegde hij drie bedrijven samen, waarna wij verder gingen onder de naam Heating Group. Deze naam is te vinden op menig vendor list en bestek.

Kiezen voor opritverwarming

In de eerste plaats is opritverwarming een veiligheidsvoorziening. Daarom zijn wij bij Heating Group blij dat hier steeds minder op bespaard wordt. Wij raden u de verwarming aan te leggen in de nieuwbouwfase, omdat dit het snelst en het goedkoopst is.

  • Met de opritverwarming kiest u voor de zekerheid van een veilige situatie voor mens en materiaal;
  • Wij treden op als partner in het heel traject. Omdat wij ruime ervaring als leidende aanbieder van dit product hebben, willen wij onze klanten graag mee laten profiteren van ons verworven kennisniveau;
  • Wij adviseren over de juiste toepassing van ons product in de planningsfase, en indien gewenst leveren wij concept bestekken aan adviseurs en architecten.

Onderscheidend

Wij onderscheiden ons door andere aanbieders van opritverwarming omdat wij zoveel mogelijk met kabels werken in plaats van matten. Het voordeel hiervan is dat de verwarmingselementen op maat gemaakt kunnen worden en dat de montage flexibel blijft. Download via onze website de brochure en kom nog veel meer te weten over onze diensten. Voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek kunt u ons bellen: 024 – 34 34 222.
Relevante informatie:
BandelementenBuiselementenElektrische heat tracingElement verwarmingEx convectorenHeat tracingHellingbaanverwarmingInline HeatersOpritverwarmingPaneelbouw