Paneelbouw

Paneelbouw is een van de specialisaties van Heating Group International. In heel Europa zijn en industriële bedrijven en gebouweigenaren die dag in dag uit vertrouwen op de heaters van Heating Group International. Wij leveren oplossingen voor tracing, proces- en ruimteverwarming. Dankzij onze turnkey oplossingen, kunnen wij u extra zekerheid bieden.

Het voordeel van paneelbouw in eigen beheer

Met alleen een goede heater bent u er nog niet. U hebt altijd een juist besturingssysteem nodig. Bij Heating Group International begrijpen wij dat als geen ander. Daarom ontwerpen en leveren wij al lange tijd complete systemen: een heater met bijpassend schakelpaneel.

  • Sinds 2011 zijn wij zelfs nog een stapje verder gaan. Ontwerpen en leveren hebben wij uitgereid met paneelbouw in eigen beheer. Hierdoor weten wij zeker dat de heater en de regeling volledig op elkaar zijn afgestemd. U als gebruiker krijgt zo een optimale oplossing;
  • Bovendien krijgt u op deze manier een systeem dat compleet op uw situatie is afgestemd. Speciaal voor u ontwikkelen wij een custom made product.

Breng het hele traject bij ons onder

Omdat wij kunnen ontwerpen, bouwen en leveren, kunt u bij ons het hele traject van ontwikkeling, ontwerp en bouwen onderbrengen, waardoor u maar met één partij hoeft samen te werken. Neem telefonisch contact met ons op: 024 – 34 34 222  als u graag een vrijblijvend kennismakinggesprek wilt voeren met Heating Group International. Door onze brochure te downloaden komt u bovendien snel meer te weten over onze diensten.

Relevante informatie:
BandelementenBuiselementenDakverwarmingElektrische heat tracingElement verwarmingEx convectorenHeat tracingHellingbaanverwarmingInline HeatersLaadkuilverwarmingOpritverwarmingPaneelbouwWegdekverwarming