Verwarmingskabels

Heating Group International helpt u graag als u met verwarmingskabels aan de slag wilt. Onze specialisten ontwerpen voor u verwarmingsoplossingen op maat. Het gaat ons hier niet alleen om het realiseren van de gewenste temperatuur binnen de randvoorwaarden. Wij denken graag samen met u na over de optimalisatie van uw processen.

Kiezen voor verwarmingskabels

Bij bieden effectieve verwarmingsoplossingen voor vloeren, verhardingen en leidingtracés. Deze oplossingen passen wij onder meer toe in parkeergarages, appartementencomplexen en op logistieke terreinen. Bij de uitvoering hiervan, maken wij gebruik van verwarmingskabels.

  • Onze verwarmingskabels zijn verwarmingselementen;
  • Het element heeft een bepaalde weerstand. En als er stroom doorheen wordt gevoerd, zet hij dit om in warmte;
  • De weerstand bepaalt hierbij de warmteafgifte.

Contact opnemen

Bij het toepassen van verwarmingskabels, is het van belang dat er een goede regeling is. Afhankelijk van hoe u de kabels wilt toepassen, adviseren onze specialisten u graag over de regeling die u kunt kiezen. U kunt gemakkelijk meer te weten komen over onze producten door via de website onze brochure te downloaden. Als u nog vragen of opmerkingen hebt, dan staan wij u graag te woord. U  kunt u ons tijdens kantooruren even bellen via nummer: 024 – 34 34 222. Wij helpen u graag verder.

Relevante informatie pagina’s

PatroonelementenProces heatersProcess heatersRibbenbuiskachelsSchakelpaneelSchakelpanelenSilicone elementenSilicone verwarmingsmattenVatverwarmersVerwarmingskabels