Buiselementen

Gesloten buiselementen hebben een lengte tot 3000mm en kunnen in elk gewenste vorm worden gebogen. Deze elementen vinden hun toepassing in de kunststof- en rubber verwerkende industrie voor verwarming van vlakke platen, buizen, spuitgietkoppen, hete lucht lasmachines, of andere plaatsen die moeilijk bereikbaar zijn.

Gesloten buiselementen worden door Heating Group ook soms ingezet als wisselverwarming, hoewel we daarvoor toch meestal uitwijken naar ons grote heat tracing aanbod.

Heating Group International maakt uiteraard ook hier alle elementen klantspecifiek. Op basis van de door de klant, of in samenspraak met onze engineers, vastgestelde procesgegevens en parameters worden de lengte en de vorm, maar natuurlijk ook de spanning en het vermogen vastgelegd.

Wilt u hierover meer informatie, belt u ons dan op 024 – 34 34 222 of klik hier, dan nemen wij contact met u op.

 

In elke industriële omgeving een veilige keuze.

In logistieke en productieomgevingen is tracing, proces- of ruimteverwarming een factor van belang. Overal waar temperatuur een essentiële parameter is, biedt Heating Group International de oplossing met elektrische verwarming. Met onze systemen hebt u de temperatuur volledig onder controle. Een uiterst betrouwbaar én veilig (ATEX als u wilt) onderdeel van uw proces.

Wij leveren uiteenlopende typen verwarmingsoplossingen. Altijd een maatwerkantwoord op uw vraag.

  • Complete oplossingen voor opdrachtgevers die de verantwoordelijkheid voor hardware en besturing graag bij één deskundige partij neerleggen.
  • Snelle levering van standaard en custom-made componenten voor installateurs en technische diensten die verantwoordelijk zijn voor service en onderhoud.