Patroonelementen

Patroonelementen zijn speciaal ontwikkeld om geconcentreerd op een door u gewenste plaats grote vermogens aan warmte te kunnen opwekken.
Deze elementen kunnen uitgevoerd worden met een roestvaststalen of messing mantel en kunnen respectievelijk tot maximaal 750°C en 350°C toegepast worden.
Met geen enkele andere elementvorm is een dergelijke warmteontwikkeling mogelijk.

De patroonelementen van Heating Group International vinden hun toepassing dan ook in een breed scala aan industrieën. Denk hierbij aan gieterijen of aan de kunststofverwerkende industrie, waarbij matrijzen in korte tijd op temperatuur gebracht moeten worden. Maar ook in de textiel-, verpakkings-, glas- en rubberindustrie worden onze patroonelementen toegepast.

Heating Group International levert de meeste typen patroonelementen uit voorraad.
De patroonelementen zijn zodanig opgebouwd dat ze veilig zijn, duurzaam, economisch en milieuvriendelijk.

Wilt u hier over meer informatie, belt u ons dan op 024 – 34 34 222 of klik hier.

 

In elke industriële omgeving een veilige keuze.

In logistieke en productieomgevingen is tracing, proces- of ruimteverwarming een factor van belang. Overal waar temperatuur een essentiële parameter is, biedt Heating Group International de oplossing met elektrische verwarming. Met onze systemen hebt u de temperatuur volledig onder controle. Een uiterst betrouwbaar én veilig (ATEX als u wilt) onderdeel van uw proces.

Wij leveren uiteenlopende typen verwarmingsoplossingen. Altijd een maatwerkantwoord op uw vraag.

  • Complete oplossingen voor opdrachtgevers die de verantwoordelijkheid voor hardware en besturing graag bij één deskundige partij neerleggen.
  • Snelle levering van standaard en custom-made componenten voor installateurs en technische diensten die verantwoordelijk zijn voor service en onderhoud.

Patroonelement