Plaatelementen

De opbouw van plaatelementen is identiek aan die van bandelementen, echter plaatelementen zijn vlak dan wel in een hoek omgezet.
Voor de plaatelementen bestaan een groot aantal verschillende opties voor de elektrische aansluiting.

Tevens kunnen de elementen voorzien worden van thermokoppels, (sleuf-)gaten en/of uitsparingen. Voor een goede warmteoverdracht is het belangrijk dat het verwarmingselement vast op het te verwarmen object geklemd wordt. Om dit te bewerkstelligen kunnen de plaatelementen geleverd worden met een klemplaat.

Plaatelementen worden toegepast op allerlei vlakke warmtegeleidende metalen delen als machinedelen (van kunststof- en rubberverwerkende machines), matrijzen, sealbalken, warme persen, tanks, warmhoudplaten, etc.

 

In elke industriële omgeving een veilige keuze.

In logistieke en productieomgevingen is tracing, proces- of ruimteverwarming een factor van belang. Overal waar temperatuur een essentiële parameter is, biedt Heating Group International de oplossing met elektrische verwarming. Met onze systemen hebt u de temperatuur volledig onder controle. Een uiterst betrouwbaar én veilig (ATEX als u wilt) onderdeel van uw proces.

Wij leveren uiteenlopende typen verwarmingsoplossingen. Altijd een maatwerkantwoord op uw vraag.

  • Complete oplossingen voor opdrachtgevers die de verantwoordelijkheid voor hardware en besturing graag bij één deskundige partij neerleggen.
  • Snelle levering van standaard en custom-made componenten voor installateurs en technische diensten die verantwoordelijk zijn voor service en onderhoud.