Vatverwarmers

Vatverwarmers worden ingezet voor het op temperatuur houden en voor het op temperatuur brengen en/of smelten van de inhoud van drums en vaten.

Ons pakket vatverwarmingen is het breedste in de Nederlandse markt. Zo levert Heating Group International niet alleen flexibele en metalen vatverwarmers die om een vat geklemd worden. Ook een vatverwarmer bestaande uit twee scharnierende metaalhelften op wielen die om het vat geplaatst worden, behoort tot de mogelijkheden die Heating Group ontwikkelde en levert.

Uiteraard leveren we ook de bodemverwarmers waar het vat bovenop gezet kan worden.

Als specialist in industriƫle elektrische verwarming, biedt Heating Group International natuurlijk ook vatverwarmers in explosieveilige uitvoering aan.

Deze range producten kent een groot deel standaarden. Deze zijn veelal door ons uit voorraad leverbaar. Maar, zoals u van ons gewend bent, denken we graag met u mee en maken we graag een heater specifiek voor uw situatie.

Voor meer informatie over dit type product en/of voor het aanvragen van een prijsopgave voor uw specifieke warmtetechnisch vraagstuk, klik hier om contact op te nemen met een van onze sales engineers.