Hoe wij werken

Professionals die uw business begrijpen.

De specialisten van Heating Group International ontwerpen verwarmingsoplossingen op maat. Daarbij gaat het niet alleen om het realiseren van de gewenste temperatuur binnen alle randvoorwaarden. Samen met u denken we na over de optimalisatie van uw processen. Welke parameters kunnen het verschil gaan maken? Misschien kunt u doorstroomsnelheden vergroten, de nauwkeurigheid van de temperatuur verbeteren, de onderhoudskosten verlagen of energie besparen.

Om uw processen te kunnen optimaliseren, denken we in integrale oplossingen: heaters én de besturing ervan. Dat is uniek. Wij zijn tegelijk productspecialisten en engineers. We maken het ontwerp, maar bouwen ook de besturingspanelen. We leveren de heaters, maar integreren deze ook in uw installatie.

Alle onderdelen zijn op elkaar afgestemd, en de complete oplossing is op uw proces afgestemd. Ontwerp, productie en installatie c.q. inbedrijfstelling worden door ons verzorgd.

Vanzelfsprekend conformeren wij ons aan de standaarden die u binnen uw organisatie hanteert. U zou overigens niet de eerste opdrachtgever zijn die onze oplossingen als de standaard gaat beschouwen. Verwarming van Heating Group International: een geruststellende zekerheid in omgevingen waarin betrouwbaarheid, continuïteit en veiligheid zwaar wegen. Inderdaad. When reliability matters.