Dompelelementen

Dompelelementen zijn gesloten buiselementen in een bepaalde vorm die van boven af in de vloeistof worden gedompeld. Dit soort elementen vinden hun toepassing in industriële en huishoudelijke apparaten.

Ook kunnen dompelaars bestaan uit glazen of porseleinen, rvs of titaan hulzen waarin zich keramische elementen bevinden. Deze elementen worden voornamelijk gebruikt voor verwarming van agressieve vloeistoffen.

Overigens biedt Heating Group International daarvoor ook speciale teflon dompelmatten aan, die specifiek ontwikkeld zijn voor gebruik in agressieve en corrosieve omgevingen.

Uiteraard zijn er naast de standaard dompelaars ook vele uitgebreidere varianten mogelijk, zoals die met meerdere elementen, maar ook de variant met een ingebouwde temperatuurbewaking. De mogelijkheden zijn legio. Neemt u eens contact met ons op om samen met ons te bepalen wat voor u mogelijk is.

 

In elke industriële omgeving een veilige keuze.

In logistieke en productieomgevingen is tracing, proces- of ruimteverwarming een factor van belang. Overal waar temperatuur een essentiële parameter is, biedt Heating Group International de oplossing met elektrische verwarming. Met onze systemen hebt u de temperatuur volledig onder controle. Een uiterst betrouwbaar én veilig (ATEX als u wilt) onderdeel van uw proces.

Wij leveren uiteenlopende typen verwarmingsoplossingen. Altijd een maatwerkantwoord op uw vraag.

  • Complete oplossingen voor opdrachtgevers die de verantwoordelijkheid voor hardware en besturing graag bij één deskundige partij neerleggen.
  • Snelle levering van standaard en custom-made componenten voor installateurs en technische diensten die verantwoordelijk zijn voor service en onderhoud.