Ribbenbuiskachels

Een ribbenbuiskachel is een elektrisch verwarmde buis die de opgewekte warmte op geheel natuurlijke wijze door convectie afvoert. Door zijn bouw is de kachel robuust en onderhoudsvrij. Deze convectoren kunnen worden toegepast voor ruimteverwarming, bijverwarming, vorstbeveiliging, anti-condens, etc.

Voor meer (technische) informatie over de Heating Group International CB ribbenbuiskachels klikt u hier.

De Heating Group ribbenbuiskachel type CB is een convector die bestaat uit een buis met ingewalste ribben, die zijn warmte afgeeft door convectie en een klein deel door straling. In de convector bevindt zich een elektrisch gesloten buiselement als warmtebron. De convector is schokbestendig en heeft een duurzame, harde, gemoffelde beschermlaag. De samenbouw is IP65.

Ribbenbuiskachels worden vaak geplaatst in vochtige ruimtes en industriële omgevingen met belastende omstandigheden zoals in liftschachten, op schepen, in droogruimten, maar ook op tankstations en pompkamers.

Heating Group International voert een range standaard ribbenbuiskachels, type CB. Daarnaast zijn uiteraard ook kachels op een andere spanning of met een ander vermogen leverbaar. Vraagt u ons eens naar de mogelijkheden.

Voor onze range ex ribbenbuiskachels, klikt u hier.

Wilt u meer informatie over dit product, kunt u altijd naar onze sectie downloads gaan voor onze technische leaflets. Uiteraard kunt u ook even bellen of mailen via 024 – 34 34 222 of hgi@185.69.101.85 voor meer informatie en advies.