Ventilatorkachels

Een ventilatorkachel creëert snel en gemakkelijk aangename condities in de bouw, in fabrieken en productiehallen, stallen, schuren, garages en op andere plaatsen waar een aangename temperatuur en vochtigheid belangrijk zijn voor ieders welzijn.

In grote ruimten zorgt de luchtverplaatsing voor een gelijkmatige verwarming. Elke ventilatorkachel wordt geleverd met een ingebouwde thermostaat die voorkomt dat meer energie wordt verbruikt dan absoluut noodzakelijk is. Ook heeft deze kachel een ingebouwde vijfstanden-schakelaar waarmee de hoeveelheid lucht en warmte kan worden geregeld.

Ventilatorkachels zijn door hun geringe gewicht zeer handelbaar en makkelijk draagbaar. Daardoor is onze ventilatorkachel zeer goed bruikbaar voor zowel vaste opstelling in bijv. magazijnen of garages alsook voor transportabel gebruik op bijvoorbeeld bouwplaatsen.

De kachel is voorzien van een breed metalen buisframe. Dit verzekert de kachel van een stabiele stand en biedt bescherming tijdens transport. Door de spatwaterdichte behuizing kan de kachel gebruik worden in droge en in vochtige omgeving. Deze ventilatorkachels zijn onderhoudsarm. Na een langere bedrijfstijd kan het nodig zijn om de kachel met perslucht schoon te blazen.

Wilt u meer informatie, belt u ons dan op 024 – 34 34 222 of klik hier.

In elke industriële omgeving een veilige keuze.

In logistieke en productieomgevingen is tracing, proces- of ruimteverwarming een factor van belang. Overal waar temperatuur een essentiële parameter is, biedt Heating Group International de oplossing met elektrische verwarming. Met onze systemen hebt u de temperatuur volledig onder controle. Een uiterst betrouwbaar én veilig (ATEX als u wilt) onderdeel van uw proces.

Wij leveren uiteenlopende typen verwarmingsoplossingen. Altijd een maatwerkantwoord op uw vraag.

  • Complete oplossingen voor opdrachtgevers die de verantwoordelijkheid voor hardware en besturing graag bij één deskundige partij neerleggen.
  • Snelle levering van standaard en custom-made componenten voor installateurs en technische diensten die verantwoordelijk zijn voor service en onderhoud.

Heating Group International, when reliability matters !