VLE Ventilatorkachels

De VLE ventilatorkachels zijn geschikt voor toepassing in ruwe omgevingen zoals op schepen, in offshore omgevingen (bijvoorbeeld op boorplatforms) en in productieruimten.

Zoals u van Heating Group gewend bent, worden ook de VLE ventilatorkachels op specificatie geleverd. De verhitters kunnen worden geleverd in verschillende materiaalsoorten en temperatuur bereiken. De heater is voorzien van een thermostaat (0-40 C). Deze bevat tevens een thermische zekering welke de kachel uitschakelt bij 110 C.  De luchtuitworp is circa 10 tot 15 meter.

De VLE ventilatorkachels zijn voorzien van elektrische gesloten buisverwarmingselementen in roestvaststaal materiaal (AISI 304).

De heaters zijn geschikt voor bevestiging aan wand of plafond. Behuizing van gegalvaniseerd plaatstaal (3 mm). De standaard uitvoering heeft beschermklasse IP44 en is uitgevoerd in 3 x 400 Volt (AC) of 3 x 440 Volt (AC).

 

In elke industriële omgeving een veilige keuze.

In logistieke en productieomgevingen is tracing, proces- of ruimteverwarming een factor van belang. Overal waar temperatuur een essentiële parameter is, biedt Heating Group International de oplossing met elektrische verwarming. Met onze systemen hebt u de temperatuur volledig onder controle. Een uiterst betrouwbaar én veilig (ATEX als u wilt) onderdeel van uw proces.

Wij leveren uiteenlopende typen verwarmingsoplossingen. Altijd een maatwerkantwoord op uw vraag.

  • Complete oplossingen voor opdrachtgevers die de verantwoordelijkheid voor hardware en besturing graag bij één deskundige partij neerleggen.
  • Snelle levering van standaard en custom-made componenten voor installateurs en technische diensten die verantwoordelijk zijn voor service en onderhoud.