Explosieveilige producten

Sinds 1981 een gerenommeerd speler op het gebied van (explosieveilig) industriële elektrische verwarming voor met name de olie- en gasindustrie.

Voorbeelden van door Heating Group International ontwikkelde en geleverde producten in het segment explosieveilig zijn:

 

ATEX-oplossingen voor offshore en onshore.

De verwarmingsoplossingen van Heating Group International worden toegepast op boorplatforms en petrochemische plants. En dat is niet toevallig: onze kanaalheaters, flensheaters en tracingsystemen voldoen aan de strengste eisen. Ze zijn ontworpen voor maximale betrouwbaarheid, beschikbaarheid en veiligheid. Standaard uitgevoerd conform de ATEX-richtlijnen.

We leveren altijd een HEATING GROUP product of systeem. De meeste producten komen uit onze eigen productie. Het kan ook zijn dat we componenten inkopen, maar de samenbouw zelf doen. Ook dan blijft het een HEATING GROUP product. Voor sommige specifieke producten werken wij samen met dedicated partners. Met veel van hen werken we al zo’n 20 jaar samen.

Zowel oliemaatschappijen als hun installateurs waarderen onze oplossingen.

  • Complete oplossingen voor opdrachtgevers die de verantwoordelijkheid voor hardware en besturing graag bij één deskundige partij neerleggen.
  • Snelle levering van standaard en custom-made componenten voor installateurs die verantwoordelijk zijn voor service en onderhoud.