Ex besturingen

Een heater zonder regeling is als een auto zonder stuur vinden wij. Daarom ontwerpen en leveren wij al bijna twee decennia complete systemen; niet alleen de heater, maar uiteraard ook de regeling.

Sinds begin 2011 zijn we nog een stap verder gegaan. Naast het ontwerpen van de regelpanelen, bouwen we deze nu ook zelf in onze eigen paneelbouwafdeling. Zo weten we zeker dat de heater en de regeling volledig op elkaar afgestemd zijn en de eindgebruiker de optimale oplossing krijgt.

Wij bieden dus graag een complete oplossing voor uw warmtetechnisch probleem. Niet alleen kunnen wij u op die manier een systeem leveren dat compleet op uw situatie is afgestemd en speciaal voor u is ontwikkeld (u krijgt geen standaard product, maar een custom-made product, zoals alles bij Heating Group International), bovendien kunt u het hele traject van ontwikkeling, ontwerp, bouwen (tot installatie en inbedrijfstelling toe indien gewenst) onderbrengen bij een partij. Volledig one-stop-shop dus!

Het is onmogelijk om hier een beschrijving te geven van een Heating Group schakelpaneel. Iedere schakelkast is anders, elke regeling is klantspecifiek. We gebruiken net zo makkelijk een Solide State als een PLC. We komen graag bij u langs om uw specifieke vraag door te spreken en u daarvoor geheel vrijblijvend een oplossing op maat aan te bieden.