Ex convectoren

De Heating Group Ex convectoren zijn ontwikkeld voor de verwarming van ruimtes met een explosiegevaarlijke atmosfeer.

Deze heaters zijn een betrouwbare warmtebron voor industriële toepassingen waar hoge eisen aan veiligheid worden gesteld, zoals in raffinaderijen, brandstofopslagruimten, riool- en afvalwaterzuiveringen, acculaadstations, (petro-) chemische fabrieken, chemische opslag, verfopslag en verfmengruimtes, gassenopslag, vliegtuighangars, aardgas plants, etc.

Van deze producten houden wij altijd voldoende voorraad. Vandaag besteld is morgen geleverd!

Meer (technische) informatie  van dit product vindt u bij de downloads.

                                            

ATEX-oplossingen voor offshore en onshore.

De verwarmingsoplossingen van Heating Group International worden toegepast op boorplatforms en petrochemische plants. En dat is niet toevallig: onze kanaalheaters, flensheaters en tracingsystemen voldoen aan de strengste eisen. Ze zijn ontworpen voor maximale betrouwbaarheid, beschikbaarheid en veiligheid. Standaard uitgevoerd conform de ATEX-richtlijnen.

We leveren altijd een HEATING GROUP product of systeem. De meeste producten komen uit onze eigen productie. Het kan ook zijn dat we componenten inkopen, maar de samenbouw zelf doen. Ook dan blijft het een HEATING GROUP product. Voor sommige specifieke producten werken wij samen met dedicated partners. Met veel van hen werken we al zo’n 20 jaar samen.

Zowel oliemaatschappijen als hun installateurs waarderen onze oplossingen.

  • Complete oplossingen voor opdrachtgevers die de verantwoordelijkheid voor hardware en besturing graag bij één deskundige partij neerleggen.
  • Snelle levering van standaard en custom-made componenten voor installateurs die verantwoordelijk zijn voor service en onderhoud.