Ex ribbenbuiskachels

De Heating Group Ex ribbenbuiskachels worden ingezet als ruimteverwarming in omgevingen waar gassen of andere licht ontvlambare stoffen voor (kunnen) komen. Traditioneel zijn onze afzetmarkten voor dit type product: olieboorplatforms, (petro-) chemische industrieën en opslagruimten en -containers voor gevaarlijke stoffen.

De explosieveilige ribbenbuiskachels hebben een Ex aansluithuis en zijn daarmee geschikt voor temperatuurklasse T3.

Uiteraard leveren we indien gewenst ook een externe explosieveilige thermostaat.

Van dit product houden we altijd voldoende voorraad.  Vandaag besteld is morgen geleverd!

Wilt u meer informatie over ons assortiment Ex ribbenbuiskachels, belt u ons dan op 024 – 34 34 222 of klik hier.

Meer (technische) informatie  van dit product vindt u bij de downloads.

 

ATEX-oplossingen voor offshore en onshore.

De verwarmingsoplossingen van Heating Group International worden toegepast op boorplatforms en petrochemische plants. En dat is niet toevallig: onze kanaalheaters, flensheaters en tracingsystemen voldoen aan de strengste eisen. Ze zijn ontworpen voor maximale betrouwbaarheid, beschikbaarheid en veiligheid. Standaard uitgevoerd conform de ATEX-richtlijnen. Veelal met eigen HEATING GROUP producten, en anders met dedicated partners waar we vaak al sinds 20 jaar mee samen werken.

Zowel oliemaatschappijen als hun installateurs waarderen onze oplossingen.

  • Complete oplossingen voor opdrachtgevers die de verantwoordelijkheid voor hardware en besturing graag bij één deskundige partij neerleggen.
  • Snelle levering van standaard en custom-made componenten voor installateurs die verantwoordelijk zijn voor service en onderhoud.

 

Heating Group International; When reliability matters !