Ex ventilatorkachels

De Heating Group FE explosieveilige ventilatorkachel is ontworpen voor industriële toepassing binnen, in een droge omgeving. Typische toepassingsgebieden van ex ventilatorkachels zijn olieraffinaderijen, petrochemische fabrieken, pulp en papierfabrieken, explosiegevaarlijke afvalopslag, afvalwater verwerking en andere omgevingen waar specifieke explosiegevaarlijke gassen of stoffen aanwezig kunnen zijn.

Heating Group heeft in de afgelopen jaren veel projecten mogen uitvoeren op met name de olieboorplatforms op de Noordzee. Onze FE kachels zijn daar bijna tot standaard geworden.

Alle FE heaters beschikken over de VacuCore® vloeistof-naar-lucht warmtewisselaar, welke zorgt voor meer efficiency, snellere opwarming en een egale warmte-afgifte. De kern kan volledig worden uitgewisseld.

 

     

 

In elke industriële omgeving een veilige keuze

In logistieke en productieomgevingen is tracing, proces- of ruimteverwarming een factor van belang. Overal waar temperatuur een essentiële parameter is, biedt Heating Group International de oplossing met elektrische verwarming. Met onze systemen hebt u de temperatuur volledig onder controle. Een uiterst betrouwbaar én veilig (ATEX als u wilt) onderdeel van uw proces.

Wij leveren uiteenlopende typen verwarmingsoplossingen. Altijd een maatwerkantwoord op uw vraag.

  • Complete oplossingen voor opdrachtgevers die de verantwoordelijkheid voor hardware en besturing graag bij één deskundige partij neerleggen.
  • Snelle levering van standaard en custom-made componenten voor installateurs en technische diensten die verantwoordelijk zijn voor service en onderhoud.