Ex kastverwarming

Ex kastverwarming wordt onder andere toegepast in instrumentkasten in explosiegevaarlijke gebieden. In schakelkasten, bedieningspanelen, distributie- en schakelborden en lessenaars wordt veel hoogwaardige elektronica toegepast. Deze is vaak erg gevoelig voor temperatuurswisselingen en vocht.

De (explosieveilige) kastverwarmer dient om de (meestal kleine) ruimten vorstvrij of condensvrij te houden of voor het handhaven van de temperatuur in een schakelkast of een andere (kleine) cabine of container.

Als optie kan een ruimtethermostaat met een vaste instelling van 10°C, 20°C, 30°C of 40°C geleverd worden.

Wilt u meer informatie over Ex kastverwarming, belt u ons dan op 024 – 34 34 222 of klik hier.

 

atex kastverwarmer
atex kastverwarming

 

ATEX heating solutions. Voor offshore en onshore.

De verwarmingsoplossingen van Heating Group International worden toegepast op boorplatforms en petrochemische plants. En dat is niet toevallig: onze kanaalheaters, flensheaters en tracingsystemen voldoen aan de strengste eisen. Ze zijn ontworpen voor maximale betrouwbaarheid, beschikbaarheid en veiligheid. Standaard uitgevoerd conform de ATEX-richtlijnen. Veel producten komen uit onze eigen productie. Voor een aantal specifieke componenten en producten betrekken we bij partners waarmee we veelal al sinds onze oprichting zaken doen.

Zowel oliemaatschappijen als hun installateurs waarderen onze oplossingen.

  • Complete oplossingen voor opdrachtgevers die de verantwoordelijkheid voor hardware en besturing graag bij één deskundige partij neerleggen.
  • Snelle levering van standaard en custom-made componenten voor installateurs die verantwoordelijk zijn voor service en onderhoud.

 

Heating Group. When reliability matters !