Over ons

HEATING GROUP INTERNATIONAL

Gegarandeerd de goede temperatuur.

Heating Group International garandeert altijd de juiste temperatuur door middel van elektrische verwarming. Dat mag u zien als een missie die verder gaat dan de levering van producten. Het is onze expertise van engineering tot en met inbedrijfstelling die het verschil maakt tussen een product en een oplossing. Met een betrouwbare verwarming garanderen we de continuïteit van uw processen.

When reliability matters. Dat is onze filosofie en het tekent wat klanten aan ons bindt. Niet voor niets genieten we het vertrouwen van vele bedrijven in de olie- en gassector, industrie en utiliteit.

We zijn uitgegroeid tot een internationale speler met een unieke aanpak. Enerzijds bieden we u de allerbeste producten voor elektrische verwarming. Dat doen we snel, compleet en vaak uit voorraad. Anderzijds zijn we een oplossingsgerichte dienstverlener die turnkey oplossingen realiseert. Voor opdrachtgevers en hun installateurs zijn we een partij die dichtbij staat en graag haar kennis deelt. Een dienstverlener die een antwoord heeft op grote en kleine vraagstukken.

Als u onze historie kent, begrijpt u de samenstelling van ons productaanbod. Heating Group International is ontstaan onder de ondernemende leiding van Ton Ippel. Hij voegde in enkele jaren tijd drie bedrijven c.q. merken samen: Mechaheat, Buveco en Jirlumar. Sinds kort gebruiken we de naam ‘Heating Group International’ als primaire naam voor alle productgroepen. De naam die inmiddels te vinden is op menig vendor list en in menig bestek.

Neem contact op voor een persoonlijke kennismaking!