Toepassingen

BETROUWBARE VERWARMINGSOPLOSSINGEN
voor verhardingen, leidingtracés en ruimten.

Heating Group International heeft effectieve verwarmingsoplossingen voor vloeren en verhardingen, leidingtracés en ruimten. Oplossingen die worden toegepast in onder meer parkeergarages van kantoren en appartementencomplexen, openbare parkeergarages en op logistieke terreinen. Overal waar

  • hellingen moeten worden beveiligd tegen bevriezing; van laaddock en oprit tot rolstoelhelling. Met onze opritverwarming beschikt u over een uitermate effectieve én efficiënte oplossing. De elektrische verwarming is onderhoudsvriendelijk. Alleen als de weersomstandigheden daarom vragen, schakelt het systeem automatisch in. Zo bespaart u energie.
  • leidingtracés op een bepaalde temperatuur moeten worden gehouden en/of bevriezing moet worden voorkomen.
  • ruimten op temperatuur moeten worden gebracht of gehouden. Van technische ruimte tot bijgebouw. Onze elektrische heaters zorgen voor de gewenste temperatuur.

 

Steeds meer architecten, installateurs en opdrachtgevers kiezen voor onze oplossingen. Dat heeft te maken met de hoge kwaliteit en betrouwbaarheid van de toegepaste componenten. Maar óók met onze manier van werken. Door onze flexibiliteit en expertise zijn we een prettige partner bij elk project.

Speciaal voor de aanbesteding en voorbereiding van projecten stellen we standaard bestekteksten beschikbaar. Daarmee kunt u snel en gemakkelijk exact de juiste producten specificeren. Een waarborg dat iedereen dezelfde verwachtingen heeft van de verwarmingsoplossingen.